Hur man än vänder på det – man beter sig inte som jag gjorde

Hej!

I veckan har ganska mycket hänt i mitt liv (som vanligt nu för tiden). Har provat på en sak som jag aldrig har gjort förut och aldrig tänkt att göra!

Jag fick en inbjudan från Örebrotravet att vara kusk i ett lopp. Det var sjukt roligt faktiskt. Man känner sig så liten när man sitter bakom en häst som väger 500 kg. Det var jag och Peter Flack och två tjejer som jag tyvärr inte kommer ihåg namnen på (förlåt tjejer). Jag kom tvåa i loppet, och jag vill tacka alla tjejer som hjälpte till och lärde mig hur jag skulle göra.

En ny upplevelse. Mitt första lopp i sulkyn bakom en travhäst. Tvåa!I fredags var det dax för sista träningen innan matchen på lördagen mot Göteborg. Vi sov i Borås natten till lördag, och det var en  väldigt lång matchdag. När vi spelar på helgen brukar det senast vara avspark 17.30, men nu var det 20.00. Inte mig emot, jag gillar sena matcher, jag sover extremt länge under matchdagar. Om vi spelar klockan 19 som på vardagar brukar jag gå upp 13.00…

Tyvärr förlorade vi matchen, och det var mitt fel. Jag gjorde nåt som inte är försvarbart och som inte får inte existera, varken på en fotbollsplan eller nån annanstans för den delen.

Hur jag än vrider och vänder på det, att det var ingen frispark. Att han söker upp mig, att han lägger sig lätt eller att det brann till i stridens hetta eller vilken annan anledning som helst, så kommer jag fram till samma slutsats. Man gör inte nån huvudrörelse mot nån eller beter sig så som jag gjorde, och framför allt inte om man är en lagkapten och en förebild för många.

Så det  finns ingen förklaring, inget annat att säga än att jag  svek mina lagkamrater och alla som jobbar för klubben, och alla som håller på ÖSK. Ni som som hade rest till Göteborg för att se matchen, ni som var hemma: Jag ber ödmjukast och helhjärtat om ursäkt för mitt beteende.

 

 

Publicerat av

Gerzic Nordin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *