Tuff vecka – jag känner mig skyldig till de två senaste förlusterna

Tjena!

Den senaste veckan har varit väldigt tuff på många sätt. Det är aldrig roligt av förlora tre matcher i rad och framför allt inte när man känner sig skyldig till dom två senaste matcherna.

Det är alltid jobbigt att förlora fotbollsmatcher och man är grymt besviken/arg efteråt, men efter att man har pratat med sig själv och rannsakat sig själv (konstigt att prata med sig själv, jag vet) så brukar det bli bättre när man vet att man har gjort allt man kan för att man ska vinna matchen.

Och då menar jag inte prestationen, utan det hårda jobbet på planen och i omklädningsrummet, för alla kan göra en dålig match rent tekniskt, men alla kan ändå alltid ge 100 procent i arbetsinsats.

Rött kort i Göteborg. Det kostade tre matchers avstängning, och jag har inga problem med det beslutet i sig.Det värsta är att jag inte riktigt har kunnat smälta dom  senaste matcherna för det känns som att det är mitt fel att vi förlorat dom. Jag har inte kunnat vara med och bidra, vilket är helt och hållet mitt eget fel, och den känslan vill jag aldrig mer ha!

Men för att vända detta finns det bara en sak att göra, och det är att ha mod och en stor arbetsinsats.

Idag fick jag min dom att det blev.  Det blev tre matchers avstängning för mitt beteende mot IFK Göteborg, så jag missar Malmö och dubbelmötet mot BK Häcken.

Gult kort för ett stryptag. Var är konsekvensen i det beslutet. Jag tycker att det haltar vid en jämförelse.

Jag är inte besviken på domen, tvärtom jag tycker att det jag gjorde måste bort från fotbollen. Men jag tycker inte att de som bestämmer är konsekventa i sina bedömningar. Vet inte hur många av er läsare som har sett vad som hände i matchen mellan Djurgården och Häcken där en spelare – Jonas Olsson – tar strypgrepp på en motståndare. Jag snackar inte om att det var värre än det jag gjorde, men jag tycker att båda är illa!

Han får ett gult kort och inget mera (man får inte ge bestraffning efteråt för han har redan fått bestraffning med gult kort). Om Olsson fått rött kort så hade de kunnat stänga av honom ytterligare. För mig är det åt helvete för galet, han får ett gult kort och jag får tre matcher avstängning. Inte konsekvent nånstans, båda grejerna får inte hända på en fotbollsplan, eller nån annanstans för den delen, men på fotbollsplanen är det 10 000-tals som kollar!

Till sist så rullar det på med husbygget, markarbetet är helt klart, nu väntar vi bara på startbesked för gjutningen. Min svärfar har lagt alla golvbrunnar i marken, han har byggt en väldigt stor stenkista och dragit alla avloppsrör, utan hans hjälp och kunskap så hade det inte gått så bra att bygga hus på det sättet jag och min sambo vill. Vi har ritat ett hus helt efter våra egna huvuden och så klart så har vi fått hjälp av Hans Gunnar Frebran som är vår arkitekt. Vi har valt alla som ska vara med på bygget, vi har helt enkelt tagit dom som vi vet är väldigt väldigt duktiga på sin grej, så snart börjat stomresningen av huset. Det ska bli sjukt roligt!

Jag uppdaterar med bilder under veckan!

PS! Nu kommer jag skriva i bloggen oftare än vad jag har gjort så det kommer bli 2-3 ggr i veckan och ibland mera!

Njut av solen nu gott folk

Publicerat av

Gerzic Nordin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *