Värmen har gjort mig till sjuk pendlare – men jag klagar inte

Tjena!

Så sjukt varmt ute nu, ska verkligen inte klaga, men att vara i stan går knappt. Så vi har sovit i min sambos familjs stuga i Hampetorp två veckor nästan. Så det har blivit lite pendlande till träningarna på mornarna!

Det har blivit lite fix på tomten till husbygget i Ekeby Almby nästan varje dag. Otroligt mycket saker som ska ordnas som man inte tänker på innan man ska bygga hus, små saker men ändå. Men det är sjukt roligt när man ser att det händer saker hela tiden!

Här är det lite bilder från de senaste dagarna:

Här ska vårt nya hus stå.
Byggström på plats, nu är det bara att köra!
Bad från båt med Elins brorsdotter Ebba.
Värmt är det, men klaga duger inte.
Kan man ha det bättre? Jag, Elin, Ebba och lilla Fanny (i mitt knä).

Avstängningen går vidare, och tur i oturen är ju att jag blivit sjuk just nu. Halsont, feber och hosta, så avstängd eller inte så hade jag inte kunnat spela mot Häcken i dag.

Nu får jag kolla matchen hemma på soffan. Då är jag som vilken supporter som helst, skriker och härjar. Om jag inte varit sjuk hade jag ändå åkt med laget ner till Göteborg i går, men det fick jag så klart inte på grund av smittrisken.

Nu går vi stenhårt för att ta tre poäng och bryta förlustsviten!

Vi hörs och ses snart!

 

Publicerat av

Gerzic Nordin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *