Sjukt tråkigt att inte kunna träna – hoppas vara med för kidsen i morgon

Hej!

Skrev i förra inlägget att jag har varit sjuk. Tyvärr så är jag det igen, jag hann med att träna några pass med laget innan febern slog till igen. Jag blev hemskickad av vår läkare igår (fredag) från träningen och har legat i sängen sen igår förmiddag.

Det är så jäkla tråkigt att vara hemma och inte kunna träna! Så det enda man gör är att kolla tv-serier.

I förra veckan bröt vi den tråkiga trenden med förluster och fick med oss en pinne från Hisingen, i morgon väntar Häcken igen men nu på Behrn arena och jag tror på vinst! Det är den sista matchen på min avstängning också, och jag är väldigt glad över att den är över sedan. Jag hoppas att laget får jättemycket stöd från örebroarna i morgon på plats, det behöver vi ha.  Tre poäng ska vi ha!

Om jag känner mig bättre i morgon så kommer jag att vara på aktivitetsområdet utanför arenan, där kommer det finnas minifotbollsplan, hoppborg, ansiktsmålning och en picknick-yta. Jag och Arre Brorsson kommer vara på plats för att skriva autografer och om folk vill ta bilder!

Så alla ungdomar är välkomna, äldre också för den delen. Hoppas vi ses där!

 

Publicerat av

Gerzic Nordin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *