Det finns bara en väg ur det här – att kriga för varje centimeter

Hej

Just nu är det ganska tungt att vara ÖSK:are. Ingenting går med oss för tillfället.

Min avstängning är över och jag startade matchen mot BP i lördags, men tyvärr blev det ännu en förlust!

Men jag tycker faktiskt att vi kontrollerar matchen på det sätt vi vill i spelet och har fem-sex riktigt, riktigt bra lägen. De har två avslut på hela matchen och vinner med 1–0. Fotboll är inte alltid rättvis, men går fortfarande ut på att göra fler mål än motståndet. Och det lyckades inte vi med.

En av alla chanser mot BP.

Just nu har det gått troll i spelet på sista tredjedelen av planen. Men jag vet att vi har de kvaliteter som krävs för att ändra på det.

De är väldigt väldigt tungt nu, det går inte att komma i från, men det finns bara ett sätt att ändra på det och det är att jobba som fan och kriga för varje centimeter på planen.

Det positiva är att vi har värvat tre nya spelare, och jag tycker att alla tre är duktiga spelare! Johan Bertilsson, Victor Tranberg och Fabio de Souza Silva kommer höja den befintliga truppen med kvalitet och energi, det är jag övertygad om!

Jag vill återigen tacka alla som var på plats och stöttade. Ni betyder allt för oss!

Publicerat av

Gerzic Nordin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *