Viktigt att hänga med ungdomarna – ibland är hästar roligare än fotboll

Tjena!

Som fotbollspelare gör man ganska mycket saker även utanför fotbollsplan, och en grej som jag tycker är viktig är att vara ute bland ungdomar på skolan och fritidsgården.

Senast var vi i Brickebacken och skulle spela fotboll med ungdomar där, men när vi kom fram dit så såg jag att det fanns hästar som man kunde rida på så jag frågade några grabbar om dom hade ridit nån gång men det hade dom inte! Så istället för att vi skulle spela fotboll så tog jag med och red, det var mer uppskattat än fotboll som dom spelar varje dag.

Idag (torsdag) ska jag ut till Vivalla och träffa massa sköna ungdomar, så vi får se vad vi hittar på idag. Det är öppet hus på fritidsgården, så alla är välkomna dit.

Läste igår att offside sätter stopp för all spelbolagsreklam på deras sida! Fantastiskt bra gjort!

Jag återkommer i det ämnet.

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *