Jag hade blivit galen på Sebastian Larsson

Tjena

Livet är ganska hetsigt nu! Huset börjar ta sig nu är alla fönster uppe och huset är i stortsätt tätt så nu börjar det lika hus, vi är sjuk nöjda med valen av fönster och våra snickare! Men nu kommer det vara jätte mycket val, vad ska man ha för färg på innerväggar? vilket golv ska man ha? va för lister ska man ha? Hur ska garderoberna vara? Och mkt mkt mer!

Skolan är just nu väldigt jobbig! Håller på med en tenta som tar väldigt mkt tid, men det är kul också!

Mitt i allt pluggande så hade jag på AIK – Malmö i bakgrunden och kunde inte slita blicken sista 20 minuterna! Sjuk match med väldigt mkt känslor och frustration, men det bästa kom i sista sparken! Seb Larsson skruvar in en galen frispark i sista sekunden och springer full fart och glider på knä framför MFF bänken Och en galen tumult utbröt med spelare,vakter, tränare, ja typ alla som fick plats på planen! Underhållande måste jag säga! MEN jävligt dåligt gjort av Larsson och några aik spelare, folk snackar om att man tar bort känslor från fotbollen så är fotbollen död,( det håller jag med om till 100%) men det är en jävla skilnad mellan känslor och vara respektlös vilket jag tyckte Larsson va i detta läge, hade jag suttit på MFF bänken hande jag blivit helt galen alltså! Sen en applåd för Rickard Norling som säger att det va bedrövligt gjort av hans spelare👏👏

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *