Vi kommer ut – som e-tidning

Söndag 5 januari klockan 12.20 
Helgdag mitt i veckan innebär i regel en tidningslös dag.
Nu är det slut med det. Arbetarbladet kommer ut i morgon – som e-tidning.
I morgon, måndag 6 januari är det dags för en ny röd dag. Det är Trettondedag Jul, vilket innebär välbehövlig vila – men också att ingen papperstidning kommer ut.
Alla som är prenumeranter går emellertid inte lottlösa. Förutom att ständigt uppdatera nyhetshändelserna på arbetarbladet.se kommer Arbetarbladet också ut i tidningsform, detta i form av en e-tidning.
E-tidningen ser precis ut som papperstidningen, men är i pdf-format via din dator, läsplatta eller smartphone. Du finner den genom att gå in på arbetarbladet.se/etidning. Där kan du registrera dig och därefter läsa papperstidningen i pdf-format. Om du ännu inte har provat vår e-tidning har du nu en ypperlig chans att göra det, oavsett om du är befintlig prenumerant eller inte.
E-tidningen är gratis för alla kunder som prenumererar på papperstidningen. Den ingår helt i ditt abonnemang och är ypperlig, inte minst när du är på resande fot och vill ta del av tidningen och under de dagar som papperstidningen inte kommer ut.

Vår tanke är att Arbetarbladet alla kommande dagar under 2014 – även papperstidningslösa – ska finnas i tidningsform. Om vi inte kommer ut i papperstidningsform finns Arbetarbladet som e-tidning.
Jag önskar dig en god helg och trevlig läsning på arbetarbladet.se och via vår e-tidning.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *