Slut på tidningslösa dagar

Nu kan du ladda ner Arbetarbladets nya app för e-tidningen. Appen innebär att du kan läsa e-tidningen på ett betydligt smidigare och mer anpassat sätt än tidigare.

Måndag 20 januari klockan 12.45
Nu förbättrar Arbetarbladet servicen för alla läsare.
Vår nya app för e-tidningen finns nu att ladda mer.
Dessutom är nya tv-satsningar på gång. En av dem har premiär i dag.
Förra veckan besökte jag och kollegan på andra sidan gatan här i Gävle, Gefle Dagblads chefredaktör Maria Brander, PRO Strömsbro/Stigslunds möte i Ordenshuset. Maria Brander skriver för övrigt om det mötet här.
Det var ett mycket intressant och givande möte, med god stämning och underhållning. Mötet gav också ytterligare ett bevis på det faktum att många ännu inte vet vad en e-tidning är. Många blandar nämligen ihop e-tidningen med det uppdaterade nyhetsflödet som ligger ute på arbetarbladet.se.
Arbetarbladet.se är ständigt levande. E-tidningen blir klar samtidigt som tidningen går i tryck och ser exakt ut som papperstidningen och är också paketerad på exakt samma sätt. Skillnaden är att e-tidningen är i pdf-format och går att nå via arbetarbladet.se.

Den app vi nu har lanserat har förbättrat läsbarheten när det gäller vår e-tidning. Den finns att ladda hem i app-store. Sök på Arbetarbladet eller sök på MittMedia för att få fram alla koncernens appar för e-tidningar.
Appen finns även tillgänglig för Android-telefoner och hämtas då från Google Play.
Vår nya app för e-tidningen innebär att du laddar hem tidningen och därefter kan du läsa den i lugn och ro i offline-läge när du till exempel befinner dig på tåget eller på någon annan plats där du saknar uppkoppling.
E-tidningen ingår i alla papperstidningsprenumeranters abonnemang. Det enda prenumeranterna behöver göra är att gå in och registrera sig på arbetarbladet.se.
Det är glädjande att se att allt fler gör det.

E-tidningen fick inte minst ett uppsving måndag 6 januari. Det hade normalt varit en tidningslös dag. Nu var det inte det. Det delades visserligen inte ut någon papperstidning 6 januari, men Arbetarbladet kom ändå ut med en tidning – e-tidningen.
Hela 4 223 nya prenumeranter valde att registrera sig för Arbetarbladets e-tidning 6 januari. En mycket bra siffra.
Faktum är att Arbetarbladet inte kommer att ha några tidningslösa dagar under 2014. De röda dagar inte papperstidningen kommer ut kommer vi istället ut med e-tidningen, som finns tillgänglig för alla prenumeranter och för alla nya prenumeranter som vill teckna sig för ett abonnemang.

I dag kan jag också presentera fler nyheter, detta när det gäller tv-satsningar.
I dag är det premiär för sportredaktionens nya tv-satsning, ”Sporten just nu”, detta klockan 16.00 på arbetarbladet.se. Missa inte det.
I dag har också koncernkollegan Dalarnas Tidningar premär för DT Puls klockan 15.05. Inom kort kommer Arbetarbladets nyhetsredaktion att bjuda på ett liknande tv-koncept. Mer information om det kommer närmare premiären.
Inom kort kommer vi också att presentera vår stora OS-satsning, med stort fokus på intressanta tv-inslag. Det är en satsning som jag är mycket stolt över och ser fram emot att presentera.

Ytterligare en sak ni inte bör missa: I dag kan ni läsa i Arbetarbladet om den krisgrupp som ger stöd till våldtagna tjejer. Du hittar artikeln här.
Den artikeln följer vi upp med en chatt. I dag klockan 14.00 kan du ställa dina frågor till Yvonne Östholm, kurator på Gävle ungdomsmottagning och Linn Engblom från tjejjouren Vulcana. De chattar på mellan 14.00 och 14.45.
Redan nu kan du ställa dina frågor här.

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *