Tidningslösa dagar är historia

Fredag 31 oktober klockan 22.35
På många orter är röda dagar detsamma som tidningslösa dagar.
Den tiden är förbi på Arbetarbladet.
Under 2014 kommer Arbetarbladet ut med en tidning alla dagar på året. Alla helgons dag 1 november är inget undantag.
Förstasidan i fredagens upplaga av Arbetarbladet hade ett annorlunda utseende. På den förklarade vi att läsarna inte skulle bli rädda när de fann sin brevlåda tom den röda lördagen 1 november.
På sidan 2 berättade vi hur läsarna ska göra för att läsa den e-tidning som kommer ut i morgon, eftersom Arbetarbladet inte kommer ut i pappersform.
Först på sidan 3 kom den ordinarie förstasidan.
Vi har gjort liknande varianter förut för att göra reklam för vår e-tidning.
Vi kommer att göra det fler gånger.

Allt fler läsare upptäcker nämligen möjligheten med e-tidningen, inte minst via vår e-tidningsapp som är bekväm för den som föredrar att läsa nyheterna i tidningsformat, men som till exempel är på resande fot eller av annan anledning föredrar e-tidningen före pappersvarianten.
Efter att vi började publicera e-tidningar även på tidigare helt tidningslösa dagar har vi märkt att allt fler kunder registrerar sina digitala konton.
Alla betalande kunder har nämligen tillgång till e-tidningen.

Under senare tid har vi även haft e-tidningsutbildningar framför allt för äldre läsare, som har fått hjälp att registrera sina digitala konton. Flera av dem har upptäckt en ny värld.
Anledningen till att vi ger ut en e-tidning även under tidigare tidningslösa dagar är helt enkelt att vi ge våra betalande kunder mer.

Bortsett från att ge ut en e-tidning är dessutom vår sajt, arbetarbladet.se, bemannad under hela dygnet. Där kan du ständigt läsa uppdaterade nyheter, läsa intressanta reportage och se våra tv-program som Arbetarbladet IDAG, Veckans Juvel, Travsurr och Hockeypuls.
När jag ändå är på gång passar jag på att lansera den nya sajten Bandypuls, som har allt för den bandyintresserade.

Jag önskar er en god helg.
På Arbetarbladet har vi öppet hela helgen.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *