Nu har vi öppet dygnet runt

Kenneth Fahlberg, Sofia Forell, Jan-Arne Bäckström och Julia Andersson håller dig uppdaterad varje natt på arbetarbladet.se. FOTO: ROBIN BRINCK

Måndag 17 november klockan 23.10
Arbetarbladet och MittMedia har länge satsat hårt digitalt.
Nu gör vi det fullt ut.
Numera är arbetarbladet.se bemannad dygnet runt.
I september blev det klart. Fyra journalister, med bas i Sundsvall, har anställts för att hålla koll på arbetarbladet.se och MittMedias övriga nio sajter under natten. Du kan läsa mer om det här.
– Våra läsare ska kunna lita på att vi har bäst koll på våra områden – även nattetid. Det här är jättespännande satsning för oss i och med att vi nu kan köra nyhetsbevakning dygnet runt med bemannad redaktion 24/7. På riktigt, säger Gabrielle Bäckström, chef för nattwebben till Arbetarbladet.
De fyra nattwebbarna är Kenneth Fahlberg, Sofia Forell, Jan-Arne Bäckström och Julia Andersson. De har arbetat i omkring en månad nu och deras jobb har redan gett resultat.
Numera uppdateras arbetarbladet.se oavsett om det sker en nyhet klockan 15.00 på dagen eller klockan 03.00 på natten.
Även du som inte är vaken på natten har stor nytta av deras arbete, eftersom sajten alltid är uppdaterad när du du vaknar – oavsett tid på dygnet.
– Vi har redan nu flera exempel på tillfällen där vi varit före kvällstidningarna med nyheter, säger Jan-Arne Bäckström till Arbetarbladet.
Nattwebben är ytterligare ett led i Arbetarbladets och MittMedias hårda digitala satsning.
Arbetarbladet.se är numera bemannad 24 timmar om dygnet alla dagar på året, allt för att ge våra läsare den bästa servicen och de bästa uppdateringarna.

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *