En fantastisk dokumentär

Tack vare en fantastisk dokumentär av Patrick Sjöö och Johan Lindeberg är skidstjärnan Johan Olsson i fokus på Mittmedias sajter. Dokumentären sänds i åtta avsnitt.

Tisdag 17 februari klockan 14.55
I morgon inleds skid-VM i Falun.
Redan nu rullar en fantastisk dokumentär om skidstjärnan Johan Olsson på Mittmedias sajter.
Dokumentären har även fått spridning via en annan skidstjärna. Petter Northug.
Under de senaste månaderna har Patrick Sjöö och Johan Lindeberg, på Östersunds-Posten som är en av tidningarna i Mittmedia, följt skidstjärnan Johan Olsson.
Resultatet har blivit en dokumentär på åtta avsnitt där tittarna får komma Johan Olsson närmare in på livet. Patrick Sjöö skriver om dokumentären i sin blogg.
”Det har varit en fantastisk resa med en fantastisk idrottsman”, skriver Patrick Sjöö.
Det har också blivit en fantastisk dokumentär.
Patrick Sjöö och Johan Lindeberg har helt enkelt gjort ett lysande jobb och jag är stolt över att arbetarbladet.se är en av tio nyhetssajter i Mittmedia som har förmånen att visa den.

En som uppenbarligen också gillar dokumentären är norske skidstjärnan Petter Northug som lade upp en länk till op.se och dokumentären via sitt Facebook- och Twitterkonto. Patrick Sjöö skriver om även detta i ett blogginlägg.
Missa inte denna dokumentär om Johan Olsson. Du kan se den när du vill på Mittmedias sajter.
Detta är nämligen riktigt bra tv, inte bara för den som gillar skidåkning utan för alla som vill se en riktigt bra tv-dokumentär.
Här kan du se dokumentären om Johan Olsson.

När vi ändå pratar om skidåkning och VM. Missa inte att Thomas Wassberg är tillbaka på Mittmedias sajter. Under skid-VM upprepar vi succén från OS i Sotji, Vakna med Wassberg.
Arbetarbladet och Mittmedias övriga sajter gör en stor satsning under skid-VM i Falun. Varje dag under VM bjuder vi på tre dagliga program:
06.00: Vakna med Wassberg:

Under OS i Sotji blev det tittarsuccé. Nu är skidlegendaren redo igen. Din kompis till morgonkaffet.
11.00: Ur Spår!:

Jonas Heavy Stentäpp och Cecilia Burman gräver djupt i allt som inte har med tävlingarna att göra.
19.00: Woxlin & Sjöö:
Elin Woxlin och Patrick Sjöö analyserar och diskuterar dagens snackisar med experten Pamela Andersson och aktuella gäster.

Publicerat av

Daniel Nordström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *