Lysande insats i Breaking News

Tisdag 28 februari klockan 12.20
Filip Hammar, Fredrik Wikingsson och Breaking News i Kanal 5.
De älskar Mittmedia.
De älskar att driva med Mittmedia.
I går kväll möttes parterna.
Då vikarierade Frida Eriksson för Filip Hammar i Breaking News.
Jag har tidigare skrivit om Filip och Fredrik i Breaking News och deras återkommande inslag om Mittmedia. De gillar att driva med våra livesändningar och gör det med både kärlek och glimten i ögat.
Under gårdagens sändning av Breaking News var Filip Hammar på plats i Los Angeles under Oscarsgalan.
Då togs vikarier in till programmet, eftersom Filip endast var med via länk.
I första delen var Filips pappa, Köpingsprofilen Lars G Hammar, sidekick.
Därefter var Mittmedias Frida Eriksson, till vardags programledare i Mittmedias tv-nav i Sundsvall vikarierande programledare.
Jag fick en mejlförfrågan där de skrev att de hade följt mig och tycker att jag gör ett bra jobb. Och att de skulle vilja ha mig som vikarie för Filip. De har ju haft lite ögon på våra livesändningar, så jag tror att det har lite med det att göra, säger hon till Mittmedias tidningar.

Apropå Filip och Fredriks regelbundna inslag från Mittmedias livesändningar säger Fredrik Wikingsson att dessa görs just med stor kärlek.
– Vi tycker det är toppen att Mittmedia sänder så mycket live, men vi inser att det finns en del komik att hämta när det inte händer så mycket i sändningen, säger Wikingsson.

I dealet med Breaking News ingår att Fredrik Wikingsson och/eller Filip Hammar ska göra en arbetsdag för Mittmedia, vilket även Medievärlden skriver om.
Frida Eriksson sade att hon kände sig nervös före sändningen.
Av det syntes inte ett spår.
Frida Eriksson var verkligen alldeles utmärkt i gårdagens program.
Ett kul samarbete där Frida Eriksson är ett lysande bevis på hur många enormt professionella programledare och journalister det finns i Mittmedia.
Mittmedias båda tv-nav, i Falun och Sundsvall, gör över 50 livesändningar varje vecka för Mittmedias olika titlar, vilket jag tidigare har skrivit om i ett inlägg där jag förklarar varför Mittmedia gör så många livesändningar och varför det är så viktigt.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *