Nostalgibloggen blir en del av historien

Jag antar att de flesta av er har hängt med i svängarna den senaste veckan. Länstidningen har förnyat sitt utbud på många punkter. Tidningen har fått en helt ny layout, mobilappen likaså och nyheterna når läsarna snabbare än någonsin genom de digitala kanalerna. Som grädde på toppen erbjuds mer tv än aldrig förr.

Förändringar har det blivit även på nostalgiavdelningen. Tidigare kunde läsarna ta del av Bilderboken varje dag i tidningen och ibland på webben. Nu kan man ta del av de spännande texterna om Södertälje både på webben och i tidningen samma dag!

Jag började intressera mig för nostalgi och Södertäljes historia när jag klev över tröskeln till LT våren 2013. Jag blev så fascinerad av alla gamla avisor och hänförd av vad arkivet erbjöd. Jag började i liten skala med publicering av återblickar i tidningen på måndagarna men det blev snabbt flera färdiga alster jag så gärna ville dela med mig av och då föddes Nostalgibloggen där läsarna kunnat ta del av allt material jag letat fram.

Nu sitter vi här, 3 och ½ år senare med en förändring som inte riktigt passar med denna blogg. Här har man kunnat ta del av de återblickar som publicerades i tidningen tillsammans med annat exklusivt material som jag letat fram i det spännande arkivet. Men i och med att återblickarna nu i stället kommer publiceras på LT.se tillsammans med Bilderboken och i söndagstidningen så känner jag att denna blogg inte längre uppfyller någon funktion.

Återblickarna kommer som sagt från och med den 13 november att finnas i e-tidningen och kommer inte bara vara längre utan även bjuda på ännu flera bilder. Jag hoppas att ni läsare fortsätter att ta del av de stora och små ögonblicken i Södertäljes historia i sin nya kostym!

Publicerat av

Peter Karlsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *