Bryssel tur och retur


Under några dagar är jag i Bryssel med kollegor för nya erfarenheter och diskussioner. Idag träffade vi Central Sweden, KREAB och Christofer Fjellner. Nedan ser ni lite mer utförligt vad de jobbar med.
Central Sweden är Örebro, Dalarna och Gävleborg läns förlängda arm i EU. Cirka 50-60% som beslutas på EU-nivå påverkar de lokala och regionala verksamheterna. Där av är det stor vikt i att ha en god kommunikation.
KREAB är en lobbyistorganisation grundad i Sverige som idag finns på många platser runt om i världen. Deras huvudsakliga uppgift är att företräda företag i politiken. Väldigt intressant att lyssna på.

Christofer Fjellner är Europaparlamentariker för nya moderaterna, hans fokusområden är miljö, handel och budget. Intressanta diskussioner om EU i stort och sakfrågor på lägre nivå. Mer om EU och min syn skriver jag ett inlägg om när jag är hemma igen. 

Publicerat av

Oskar Svärd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *