Tufft politiskt läge – med möjligheter.

Marcus svarar och förklarar, en given del att lyssna på under Almedalsveckan. Marcus Oscarsson och Anders Pihlblad är enligt mig två av Sveriges bästa analytiker när det kommer till politik. Pedagogiskt, genomtänkt och med en röd tråd. I TV4’s tält körde de live, mycket intressant att ta del av.

Jag tror kommande tid fram till valet blir otroligt intensivt, för alla partier. Om man tänker på hur omvärlden ser ut är det politiska läget inte helt självklart. Moderaterna har under den senaste tiden haft det väldigt tufft i opinionen. Jag är dock övertygad om att vi kommer få ökat förtroende till nästa val. Det kommer inte gratis, hårt jobb lönar sig. Vi måste bli tydligare med sakpolitiken, vart vi står, vart vi vill och hur vi kommer dit. Då tror jag vi lyckas.

I övrigt ännu en bra dag här på Gotland.

Publicerat av

Oskar Svärd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *