Sista dagen i Almedalen

Sista hela dagen för mig i Almedalen. Har bockat av allt som var planerat förutom Anna Kinberg Batras tal som börjar 11.00 imorgon, söndag.

Veckan har varit fylld med aktiviteter. Seminarium, debatter, utfrågningar och personliga möten. Närmare 30 olika aktiviter har det varit för min del.

Utbildningsfrågor har varit ett stort fokusområde, mest intressant var Moderaternas seminarium om skolan de hade tillsammans med Lärarförbundet.

Kan tyckas låta färgat från min sida men faktum är att jag varit ganska kritisk till moderatledda seminarium tidigare. Det är viktigt att få olika vinklar när man diskuterar utvecklingsfrågor. Jag tycker Camilla Waltersson Grönvall, skolpolitisk talesperson för moderaterna, och Peter Danielsson, 1:e vice partiledare (M), lyckades med detta. Tillsammans med Lärarförbundet. Det blev bra diskussioner och publikfrågor, glädjande också att hela panelen höll med mig om min fråga, att generella stadsbidrag är bättre än riktade.

Publicerat av

Oskar Svärd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *