Välkommen till min nya blogg!

I dag gör jag min första arbetsdag som sportchef på Dagbladet, och i den här bloggen är tanken att jag ska skriva om den lokala idrotten. Det kommer blir en del tankar och funderingar kring distriktets olika lag och idrottare, och förhoppningsvis kan jag berätta en del om vad som händer bakom kulisserna.

Personligen känner jag att det är en väldigt intressant tid för den lokala idrotten just nu. GIF Sundsvall kämpar för ett allsvenskt avancemang, Timrå IK gör en nystart i Hockeyallsvenskan och både Granlo BK och Sundsvall Dragons ska snart dra igång sina säsonger där båda lagen siktar på att gå långt i vårens slutspel. Dessutom finns det flera individuella idrottare som ska bli spännande att följa den närmaste tiden.

Hör gärna av er med förslag och funderingar så att det här blir så bra som möjligt. Nu kör vi!

4 reaktioner till “Välkommen till min nya blogg!”

  1. hej oskar!
    vet att e-sport inte hör ännu till den traditionella sporten.
    men det är en sport som hör till mer show än de flesta andra sporterna!
    vi kommer den 12 oktober att ha ESWC eletronic sports World cup i Sundsvall och Sverige för första gången

    vänligen skriv om denna sport riktigt stora publik sport!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *