Årets rookie tränar med Granlo BK

Granlo BK stod för en stark säsong under första året i Superligan. En av spelarna som imponerade allra mest var forwarden Patrik Svensson. Han har haft anbud från högsta serien flera gånger under karriären men valt att stanna i Sundsvall.

Väl i Superligan gjorde Svensson succé och blev som 29-åring vald till årets nykomling i ligan – sedan slutade han.

Svensson kände att han inte kunde kombinera innebandy, jobb och familjeliv och det är givetvis ett tungt avbräck för GBK inför säsongen.

Men nu verkar det åtminstone finnas ett visst innebandysug hos den högerfattade liraren.

Jag vet att Patrik Svensson tränat ett par pass med Granlo under de senaste veckorna och jag är helt övertygad om att han skulle tillföra laget en hel del.

Nu verkar det inte vara några allvarligare comebackplaner än så länge utan framförallt  att Granlo varit någon spelare kort till träningspassen och att Svensson varit sugen att röra på sig.

Samtidigt, om Patrik Svensson på allvar vill sikta mot att spela den kommande säsongen tror jag inte att Granlo säger nej. Framförallt inte om man får en knackig start på serien eller drabbas av någon skada.

Han vore en kanonförstärkning för vilket lag som helst i högsta serien, och en spelare som publiken i Sporthallen gärna vill se i en Granlotröja.

 

En kommentar till “Årets rookie tränar med Granlo BK”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *