Konkurrenterna tror inte på Timrå

Läser igenom tipsen från gårdagens upptaktsträff för Hockeyallsvenskan och det är ju ganska tydligt att konkurrenterna inte har några större förväntningar på årets upplaga av Timrå IK.

Med tanke på det som hänt i föreningen känns det inte speciellt förvånande. Timrå har gått igenom en nystart på många sätt och har ett ungt och oerfaret lag den kommande säsongen.

Laget blir som jag ser det beroende av att några av de yngre spelarna tar kliv framåt under säsongens gång, något som tränaren Rolf Nilsson själv är inne på här: http://hockeypuls.se/nyheter/1.6241496-tik-nederlagstippat

Jag var på plats och såg derbyt mellan Sundsvall Hockey och Timrå i SCA-cupen i söndags. Timrå vann som bekant – men utan att imponera tycker jag.

I mina ögon var det ingen spelare som stack ut speciellt mycket, och framförallt tycker jag det var lite förvånande att ingen av de offensiva spelarna kunde ta mer egna initiativ och skapa saker på egen hand.

Laget skulle säkerligen må bra av ytterligare någon forwardsvärvning, samtidigt har man en ekonomi att ta hänsyn till och jag förstår att klubben inte chansar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *