Walkers succé

Såg ni Laila Bagges leende när GIF Sundsvalls Kevin Walker gjorde sitt framträdande i gårdagens Idol? Det syntes tydligt att jurymedlemmen gärna ser att Walker tar sig riktigt långt i årets upplaga av programmet.

Frågan är vad alla GIF-supportar hoppas?

Giffarna slåss om en allsvensk plats och Kevin Walker är en av nyckelspelarna i laget. Jag kan tänka mig att det finns en och annan supporter som gärna ser att Walkers äventyr i programmet tar slut ganska snart.

Personligen tror jag inte att det är några problem innan programmet blir för tidskrävande. Rent mentalt tror jag Kevin Walkers stora fokus ligger på att spela upp GIF i Allsvenskan och skulle han gå långt i Idol så är det en bonus. Snacka om att killen lagt grunden för en karriär efter fotbollen, och så länge han spelar boll på elitnivå är det ju egentligen endast att kuska runt på spelningar som är ett problem. Skriva låtar och spela in sina egna grejer finns det tid till ändå. Som förening borde GIF Sundsvall spinna vidare på mittfältarens musikkunskaper, och jag är helt övertygad om att man fått ett antal nya supportrar sedan Walker klev in i Idolcirkusen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *