Mycket lokalt i Blågult

Erik Hamrén, med ett förflutet i Sundsvall, släppte sin startelva inför kvällens landskamp mot Irland tidigare i dag. I elvan finns både Mikael Lustig och Per Nilsson, båda med ett förflutet i GIF Sundsvall. Häftigt tycker jag!

Lustig har ju varit given under en längre tid och Pelle Nilsson har slagit sig in på slutet. Nilsson borde ha varit med i landslaget bra mycket tidigare kan jag tycka, efter flera bra säsonger i Bundesliga. Nu har han tillslut slagit sig in i laget och nu känns det som att han har ett perfekt läge att ta en startplats även på lång sikt. Erik Hamrén har haft problem med att få till ett fungerande mittbackspar och känslan är att vägen ligger öppen för Pelle Nilsson om han presterar det han kan.

Nu är det dags att bänka sig i tv-soffan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *