Kapten Hallin måste leda laget

SHL, tidigare Elitserien, hade upptaktsträff i dag och det verkar som Skellefteå är den solklara favoriten. Samtidigt noterar jag att förre Timråforwarden Alexander Larsson fått kontrakt med Brynäs.

Ur en lokal synvinkel är ju premiären av Hockeyallsvenskan mer intressant, och det ska bli riktigt spännande att se var Timrå IK står på fredag. Kan de unga spelarna ta några steg framåt i vinter samtidigt som en sådan som Pelle Hallin visar vägen så kan det bli intressant. Efter försäsongen så känns det svårt att veta hur bra Timrå egentligen är den här säsongen, men att Per Hallin kommer betyda mycket tvekar jag inte på. Det är en spelare som kommer till jobbet varje kväll och alltid ger allt ute på isen. Den attityden måste han se till att samtliga spelare i truppen har den här säsongen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *