GBK fick inte spela ihop laget

Granlo BK:s premiär i Superligan närmar sig. Laget var och spelade en cup i Umeå den gångna helgen. Det slutade med en finalförlust där man pressade fjolårsfinalisten Dalen, och det var bra gjort av ett GBK som tvingades spela utan flera nyckelspelare. Däremot tror jag inte att ledarstaben var helt nöjd med turneringen. Då tänker jag inte främst på prestationen, utan att Granlo inte fick chansen att spela ihop laget. Flera nyckelspelare kunde inte delta fullt ut under helgen och därför blir den sista träningsveckan inför premiären otroligt viktig för laget. Det är en hel del nya spelare som kommit in och formationerna ska sätta sig.

I veckan tänkte jag försöka mig på lite tips inför de kommande seriestarterna i några olika idrotter, och då bland annat Superligan i innebandy. Håll utkik!

XXX

I lördagstidningen skrev jag en krönika om Robert Hammarstedt. Här kan ni läsa mittbackens egna ord om den väg han tagit fram till att bli en elitspelare.

Mycket läsvärt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *