Tankar om GIF:s startelva

I dagens tidning kan ni läsa att det ser ut att bli en lite oväntad startelva i kvällens match mot Örgryte. Av gårdagens träning att döma så startar nämligen Pa Dibba som yttermittfältare och Adam Chennoufi flyttar in centralt när Kevin Walker saknas på grund av avstängning.

Hela den preliminära startelvan:

Oscar Berglund

Eric Larsson, Marcus Danielson, Stefan Ålander, Robert Lundström – Simon Helg, Nicklas Maripuu, Adam Chennoufi, Pa Dibba – Pontus Engblom, Johan Eklund.

Personligen hade jag gärna sett Runar Sigurjonsson från start ikväll, men den här elvan känns samtidigt spännande. Pa Dibba har varit riktigt vass den här säsongen och förtjänar att spela från start. Hans speed kan komma till sin rätt om han får mata på med löpningar från kanten i en match där jag förväntar mig att GIF Sundsvall för spelet.

Runt 18-tiden får vi veta exakt hur startelvan ser ut, sedan är det dags att bege sig till Norrporten Arena.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *