Idol före Superettan?

TV4 väljer alltså ännu en gång att flytta mötet mellan Assyriska och GIF Sundsvall och vips så krockar inte matchen med Idol-programmet där GIF-spelaren Kevin Walker ska delta.

Själva flytten verkar gynna alla parter då jag förstått det som att både GIF och Assyriska är nöjda med flytten. Samtliga tv-tittare är förmodligen också nöjda då ingen slipper välja mellan Idol och GIF-matchen. Framförallt så är nog Kevin Walker nöjd då hans resa i Idol kan fortsätta.

Så långt är allt bra.

Däremot känns det oerhört märkligt att en tv-kanal kan styra och ställa såpass mycket över spelschemat inom svensk fotboll. Att en match börjar fem minuter tidigare eller senare på grund av tv har man vant sig vid, men att den flyttas två gånger om för att det ska passa tv-tablån känns helt fel.

4 reaktioner till “Idol före Superettan?”

  1. Skulle du inte kunna skriva lite angående innebandyn här i stan, gärna lite kring vad du tror om division 2 i år!? Vem blir poängkung? Vem blir årets genombrott? T.ex.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *