Ett trendbrott och Hallin skjuter mest

Timrå besegrade Mora efter straffar, en viktig seger och jag tror att det mentalt betyder mycket för laget att få vinna en jämn match. Det har ju blivit ett antal uddamålsförluster så långt den här säsongen.

Nu möter TIK Södertälje på hemmais imorgon, sedan väntar ett uppehåll fram till den 11:e. En seger där och Timrå skulle få lite andrum nedåt inför vilan, just nu skiljer endast tre poäng från Björklöven som är näst sist upp till Rögle på åttonde plats.

Jag roade mig med att titta igenom lite plus/minus-statistik nu på morgonen och ser där att Nils Bergström har bäst siffror i Timrå med +4. Hans följs av Emil Pettersson, Johan Porsberger, Eric Moe och Wade Bergman på +3. Sämst statistik har Andreas Molinder med -4.

En annan intressant detalj. Per Hallin är Timrås främste poängplockare så långt – en anledning till det är skotten. Hallin har skjutit flest skott på mål av alla Timråspelare (42 stycken) vilket givetvis bäddar för poängproduktion. Tvåa på den listan är Patrik Norén med 37 skott på mål.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *