Det blir ännu ett kval

Efter 0-0 mot Landskrona står det klart att GIF Sundsvall får kvala till Allsvenskan. Resultatet i GIF-matchen hade visserligen inte spelat någon roll eftersom både Falkenberg och Örebro vann.

GIF skapade en hel del chanser under dagens match men lyckades inte sätta dit lägena, Simon Helg hade bland annat en jättechans i första halvlek som han brände.

Totalt sett känns det väldigt märkligt att matchen slutade 0-0 med tanke på lägena som fanns, och GIF Sundsvall hade de hetaste målchanserna. Chanser som man borde utnyttjat på ett bättre sätt.

På pluskontot i dag tycker jag att vi kan skriva upp Dennis Olsson som gör en riktigt bra match som vänsterback. Även Jon Gudni Fjoluson och Kevin Walker får höga betyg i min bok.

Nu väntar Halmstad, Öster eller Brommapojkarna i kvalet. För GIF:s del hoppas jag att det blir Brommapojkarna, det laget tror jag skulle passa Giffers bäst i det här läget.

Lite skvaller från läktaren är att ex-Giffaren och svenske mästaren Emil Forsberg stod i GIF-klacken iförd matchtröja och hejade på sin moderklubb. Den här gången räckte det inte till tre poäng, men ni kan kika på ett klipp med Mini-Foppa på vår hemsida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *