IBF kan ha något på gång

I dagens tidning skrev jag om Sundsvalls IBF som är nykomling i innebandyns division I norra. I laget finns bland andra Frida Eriksson med meriter från fyra SM-finaler. IBF har inlett säsongen bra och spelat jämnt med alla lag förutom Dalen och jag tror att föreningen kan ha någonting stort på gång.

Organisationen kring laget ser stark ut och i år har man fått ihop en riktigt bra spelartrupp. Det jag sett av laget tycker jag pekar på att man gått framåt oerhört mycket jämfört med för några säsonger sedan.

Tittar man på IBF:s serie så är flera av lagen som ligger högre upp i tabellen samarbetsklubbar eller ”B-lag” åt andra föreningar vilket gör att det inte borde vara omöjligt för Sundsvallsklubben att slåss om en plats i högsta serien inom en ganska snar framtid.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *