Intressant att se Timrås lag i morgon

Nyligen fick Johan Porsberger lämna Timrå IK och mot Karlskrona senast stod nordamerikanen Wade Bergman utanför laget. Backen har fått spela forward i de matcher han spelat på slutet och nu är frågan vad som händer med Bergman. Jag tycker att han gjort det helt okej som forward när han fått chansen där, men en importspelare bör inte vara en utfyllnadsspelare utan bidra med spets. Det har inte Wade Bergman gjort så långt den här säsongen och det ska bli väldigt intressant att se hur Rolf Nilsson formerar laget hemma mot Oskarshamn imorgon. Timrå IK går en oerhört viktig helg till mötes där laget först ställs mot Oskarshamn i morgon och sedan Troja på söndag. Det är två hemmamatcher som måste resultera i poäng för TIK som just nu ligger precis ovanför det nedre strecket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *