Nya klubbar för ex-tikare

Förre Timråmålvakten Joakim Lundström har klart med en ny klubb då han skrivit på för Helsingfors, mer om det kan ni läsa här.

Under gårdagen kom nyheten att Fredrik Warg hade brutit sitt kontrakt och var på väg till Sverige. Sportbladet gick då ut med uppgifter om att Timrå var en av klubbarna som jagade honom. Det kändes ganska otroligt att Timrå skulle vara med i matchen om Warg då klubben har en tuff ekonomisk situation. Mycket riktigt så var det Brynäs som värvade honom och Kent Norberg berättar i den här artikeln att Timrå aldrig var med och budade.

I kväll gästar Timrå Almtuna som just nu är ett av lagen man slåss med i bottenskiktet av tabellen. Det börjar bli tjatigt att säga men nyckeln för Timrå är ju att få fart på offensiven. Defensivt tycker jag att laget allt som oftast presterar bra och man har dessutom i de flesta matcherna en målvakt som ger laget chansen att vinna. Offensivt är en del givetvis att det saknas spetsspelare, men samtidigt måste man med det befintliga materialet kunna hitta ett sätt att skapa fler heta målchanser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *