Rätt spelare producerade

André Hult är en spelare med mycket hockey i sig och stundtals i matcherna så långt i år har han fått ut det. Att han är en av spelarna som måste bära Timrå offensivt, producera och vinna matcher åt laget tror jag är ett måste för att TIK ska lyckas den här säsongen. Därför var det väldigt bra att just Hult klev fram med två kassar igår när Timrå slog Almtuna borta med 4-2. Mot Västerås senast var Hult inblandad i Timrås enda mål (gjort av Nils Bergström) och för TIK:s del är det bara att hoppas att han levererar även hemma mot Mora på lördag innan uppehåll väntar.

Det känns verkligen som att om Timrå får till det offensiva spelet så har laget alla möjligheter att klättra ordentligt i tabellen. Defensivt släpper laget inte till många mål, Almtunas andra kasse i går kom med 15 sekunder kvar då matchen var död.

Lite oroväckande dock att Pelle Hallin fick kliva av gårdagens match, men Rolf Nilsson gav lugnande besked efter matchen och det ska inte vara alltför illa ställt med TIK-kaptenen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *