Inte läge för en formsvacka, Timrå

Timrå IK kändes på gång, vann flera matcher i rad och såg ut att klättra ordentligt. Istället har det kommit några snabba smällar på rad. Jag såg matchen mot Malmö på hemmais och jag tycker inte att man kan gnälla alltför mycket på insatsen, men det blev ju inte några poäng. Matchen mot Troja/Ljungby i går såg jag inte, men av rapporterna och resultatet förstår jag att det inte var någon höjdare.

Det börjar verkligen dra ihop sig i tabellen och det är oerhört viktigt för Timrå att inte hamna i någon svacka nu. Det är fyra poäng upp till Asplöven ovanför strecket och ned till Björklöven är det 12 – men då har Löven två matcher mindre spelade.

Att Mika Norja steppar upp till den höga nivå han haft tidigare blir viktigt, det har han inte gjort de senaste matcherna.

Samtidigt letar klubben efter en forward till då Hundertpfund försvinner i väg på OS. När Wade Bergman skickats till Norge så finns det lite utrymme för en sådan värvning. Att Bergman fick gå var förresten ett bra beslut, han tog aldrig en plats i det här Timrålaget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *