Avgörande kontraktsförlängningar

Granlo BK förlorade den viktiga matchen mot Linköping igår, men inför matchen fick klubbens fans ett riktigt positivt besked då nyckelspelarna Johan Samuelsson och Robin Nilsberth valde att förlänga sina kontrakt med två säsonger. Här kan ni läsa mer om det.

De kontraktsförlängningarna är av väldigt stor vikt för klubben, speciellt i det läge som man befinner sig just nu. Att det sportsligt är viktigt att lagets två bästa spelare skriver nya kontrakt är såklart en del. Dessutom är symbolvärdet stort. Det har rapporterats om att GBK haft en del ekonomiska problem och dessutom har laget förlorat fem av de sex senaste matcherna i Superligan och slutspelsplatsen som förut såg mer eller mindre klar ut är hotad. Nu tror jag att Granlo kommer att ta sig till slutspel, men det jag menar är att det är ett perfekt läge att presentera kontraktsförlängningarna i. Det sänder rätt signaler när två så tongivande spelare visar att de tror på Granlos satsning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *