För dåligt, Timrå

Var på plats och såg Timrås hemmamatch mot Södertälje i går. Med tio omgångar kvar hade TIK ett bra läge att nå playoff och jag trodde att jag skulle få se ett riktigt taggat hemmalag efter uppehållet, men det kändes som motsatsen. Jag blev väldigt förvånad över hur viljelöst det såg ut på isen och ett tag satt jag bara och hoppades på att någon skulle bli förbannad så att man åtminstone fick se lite vilja. Det hände aldrig, och då var Timrå aldrig nära att hota SSK anförda av supertalangen William Nylander. Vilken spelare!

Nu återstår nio matcher och Timrå har fortfarande chansen att slå sig in bland de sju främsta, men då måste det se helt annorlunda ut i de matcher som är kvar. Till att börja med hemma mot Karlskoga imorgon.

2 reaktioner till “För dåligt, Timrå”

  1. Har väntat i många år på tränare med pondus och taktiska färdigheter. TIK har haft en lång rad med mys- och velourfarbröder. Men hellre ramlar man ur serie efter serie, än ställer krav på spelare och ledare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *