Om Thomas Erikssons avsked del 2

Dagen efter vi berättade att Thomas Eriksson skulle lämna Granlo BK efter säsongen så fick han alltså sparken. Läs mer om det här.

GBK väljer alltså att plocka ned sportchefen Johan Nordell i båset och tar in tidigare lagkaptenen John Lehnberg i staben. Fredrik Öberg är kvar sedan tidigare.

Jag tycker att Granlo gör rätt som gör en förändring i det läge man befinner sig i. Man har en negativ trend efter jul och några omgångar på sig att försöka ta sig över slutspelsstrecket. När det redan står klart att Eriksson skulle lämna klubben efter säsongen så kan det vara bra att få in en ny röst redan nu. Personligen hade jag gärna sett en comeback från Magnus Näsman i båset under de sista omgångarna.

Det jag hoppas för lagets skull är att man satsar betydligt mer på spelvändningar och ett rakare spel än vad som varit fallet så långt. Från läktarplats har det sett ut som energin och farten i spelet varit betydligt lägre den här säsongen än i fjol.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *