Timrås formtopp

4-1 mot Asplöven, 5-0 mot Rögle och igår 3-0 mot Karlskrona. Timrå IK är stekheta just nu och efter segern igår tog man sig upp på en playoff-plats. Mot Rögle i lördags var jag på plats och det Timrå visade upp då imponerade på mig. Bra driv, bra försvarsspel och dessutom effektivitet framåt. Att Jonathan Iilahti steppat upp och storspelat den senaste tiden gör ju inte saken sämre.

Nu har Timrå IK en riktigt bra chans att ta sig till playoff och det kan betyda mycket inför framtiden tror jag. Även om man inte skulle gå längre än så kan ett deltagande i playoff vara något att spinna vidare på inför nästa säsong, och lagets unga spelare skulle få värdefull rutin av att spela den typen av matcher.

Nu har TIK Oskarshamn hemma imorgon och Troja på fredag innan man avslutar mot Malmö borta nästa vecka. Jagande Mora har Västerås (borta), Malmö (hemma) och Oskarshamn (borta) kvar att möta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *