Om TIK-förlängningarna

Följande Timråspelare skrev på för den kommande säsongen i går:

Didrik Strömberg (back), Tommy Stenqvist (back), Andreas Borgman (back), Jens Westin (back), Daniel Öhrn (forward), Ludvig Nilsson (forward), Emil Berglund (forward), Johan Persson (forward).

Det är framförallt ett gäng unga spelare med stor potential som redan den här säsongen visat framfötterna. Dessutom passar de perfekt in i det framtidstänk och den vision som Timrå IK berättade om igår. En framtidsplan som ska presenteras senare i vår och som kallas ”Vision 2020” innebär att senast det året ska Timrå IK vara tillbaka i högsta serien.

”Den egna juniorverksamheten är och kommer att vara grunden hos oss för lång tid framåt. Det tummar vi inte ett dugg på”, sa ordföranden Tommy Andersson.

Det känns uppfriskande att höra och jag hoppas att Timrå verkligen håller sitt ord och inte viker av från satsningen på egna talanger. Det tror jag är ett måste för att bygga upp någonting bra på sikt. Gårdagens kontraktsförlängningar var ett bra steg i den riktningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *