Om GIF Sundsvalls genrep

Visserligen någon dag försenat, men här kommer några tankar om GIF Sundsvalls genrep mot Brage i lördags.

Hemmalaget fick göra hela fem mål i sista träningsmatchen inför seriestarten – det var viktigt. När jag dagen före match pratade med tränaren Roger Franzén betonade han att han ville se att laget skapa fler målchanser än vad man gjort så långt på försäsongen, så Franzén var nog nöjd med att GIF fick sätta dit hela fem kassar mot Bragelaget.

Eric Larsson kom in som anfallare i andra halvlek och var en frisk fläkt. Chansen är nog stor att han spelade till sig en startplats inför premiären. Han hotade hela tiden i djupled och högg direkt när han fick en målchans.

Robert Lundström gjorde ytterligare en bra match som högerback och har imponerat på mig den här försäsongen.

Runar Sigurjonsson kom in efter paus och jag tyckte att han såg bra ut. Islänningen tog tag i spelet på ett bra sätt några gånger och jag tycker att han bidrog till att GIF:s anfallsspel förbättrades efter paus.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *