Satsningar i staden Örebro

Jag är rätt tjatig av mig i programnämnd och kommunfullmäktige, tycker att satsningar inom Samhällsbyggnad skall fokusera på de underhållsbehov vi har, inte förtäta sönder stadens gator med sk. Stadsgator på viktiga trafikleder som är viktiga för näringsliv och stadens överlevnad

Att sedan inte ha kontroll på ekonomin i dessa projekt gör det ännu mer bekymmersamt, vi politiker ska ta en stort ansvar för hur vi förvaltar och investerar medborgarnas pengar 

Vi liberaler vill alltså ha ordning och reda på det kraftigt eftersatta underhållet tex. avseende gatubeläggning och vi ser att infrastrukturella lösningar för hela Örebro ska vara eftertänksamma och väl genomarbetade, inga quikfix…

Publicerat av

Patrik Jämtvall

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *