Karlsdalsallen och näringslivet, jag blir förbannad!!

Jag tycker det är beklämmande att Ullis Sandberg kommunalråd och ansvarig för programnämnd samhällsbyggnad gång efter annan döljer information, vi har i programnämnden gång efter annan ifrågasatt varför inte det kommer mtrl till våra paddor för oss i oppositionen att läsa in oss på och förbereda oss på, vissa gånger har vi fått utskrifter, då med hänvisning till att det inte ska spridas, min tolkning är att offentlighetsprincipen urholkas och insynen minskar.

Jag sitter i presidiet i programnämnd samhällsbyggnad och jag har rätt till att få informationen, jag måste kunna bedriva oppositionspolitik.

Nu när man läser i tidningen att även näringslivet inte får ta del av information om hur projekt har planerats blir jag förbannad.

Detta måste upphöra och jag kräver en granskning om hur nuvarande minoritet hanterar ärende ur ett offentlighetsperspektiv.

Hur kan du Ullis Sandberg Kommunalråd och ansvarig för samhällsbyggnadsfrågor säga på frågan från näringslivet att ”handlingarna omfattas av sekretess”

Hur är det möjligt?

Är det ens lagligt, vad har du för lagstöd?

Publicerat av

Patrik Jämtvall

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *