Vi ses i morgon!

På avslutningsdagen av Seniorfestivalen förstås. Platsen är Conventum arena mellan kl: 10:00 – 16:00 med utställare och föreläsningar. Jag kommer finnas både i Örebro kommuns monter samt partiets egna monter under hela lördagen. Idag (fredag) gjorde jag min första dag som kommunalråd för Centerpartiet i Örebro kommun. Dagen ägnades fullt ut åt ordförandeskapet i Programnämnd Social välfärd. Programnämnd på förmiddagen och myndighetsutskott på eftermiddagen. I denna blogg kommer ni få följa mig i rollen som kommunalråd från helt enkelt dag ett. Det kommer varvas med historik, nutid och framtid för att ni läsare skall få en bra bild av vem jag är och varför vissa beslut går en den ena eller andra vägen.

Varmt välkomna att kika in då och då för nu kör vi igång från dag ett och allting är ett oskrivet kapitel helt orört att forma och leda in i framtiden för alla boende och besökare i vår livskraftiga kommun.

per-ake

Bilden är från den 21/8 då partiets medlemmar valde mig till kommunalråd med tillträde den 7/10 -2016.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *