Seniorfestivalen

Denna helg har minst sagt gått fort. Igår besökte jag som nyvald ordförande för Social välfärd avslutningsdagen av årets Seniorfestival. Så roligt att under sex timmar (fyra i kommunens monter och två i partiets monter) stå och samtala med alla besökare som vill påverka sitt liv på ålderns höst. Sen kl: 16:00 var det en nästan fullsatt Conventum kongress som fick lyssna till programdirektören Daniel Jansson- Hammargren. Daniel avslöjade där vad ”politiken” okejat veckan innan, det blir en seniorfestival även 2017. Strax innan 18:00 klev sen Barbro ”Lillbabs” Svensson upp på scenen och efter ett par låtar gick jag ner till hockeyhallen för att bevittna Örebros första tre poängare för året. Dock lite väl onödigt spännande men en efterlängtad seger.
Idag söndag så har dagen fyllts med arbetsdag på bygdens fotbollsplan, Lyckevallen. Familjegudstjänst med efterföljande skördeauktion i bygdens kyrka och församlingshem. Kyrkkaffe stod LRFs lokalavdelning för dagen till ära. Hämtade sen upp barnen från Lindesbergs arena och tre dagars skol-schack SM var över och under prisutdelningen så slutade Ervalla skola tvåa totalt endast slagna av en skola från Täby. Hockeyträning för dottern och sen senare ikväll ”göbbabandy” i bygdens idrottshall för undertecknad innan en ny orörd vecka står för dörren.

Ta hand om dig vart du än befinner dig 🙂

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *