Avstängning & inspektion

Dagen avslutades ju med en skön och förlösande fotbollsseger, 3-0 hemma mot Bulgarien. Chockade bygden idag på kvällens joggingtur med partiets nya löparkollektion på rundan. Skönt att gnugga runt på bygdens grusvägar och reflektera dagens möten. 

Möte idag bl a med Gymnasienämndens utskott för avstängningsärenden. Dessa möten är ju belagda med sekretess men jag kan nämna så mycket som att en elev blev avstängd för att ha testats med droger i kroppen. Våra skolor skall vara fria från droger och nolltolerans råder när någon testas positiv. Eleven är välkommen tillbaka när denna återigen är drogfri. Ytterligare ett möte idag som ordförande i Gymnasienämnden, när presidiet i nämnden träffade skolinspektionen för intervju / samtal om våra enheter inom Gymnasienämndens  ansvarsområde. Det är bra att vi får besök av inspektionen som granskar oss och kommer med ev åtgärder eller förbättringsområden. Beslut kring inspektionen för Gymnasiets del kommer i slutet av November månad. 

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *