Förebyggande arbete

Min sista gymnasienämnd för denna vända vart fall är genomförd. I onsdags på Tullängsgymnasiet överlämnades blomster och julkulor som skall minnas tillbaka nästan två härliga år i nämnden. Tack alla inblandade parter, högt i tak men med glimten i ögat mitt i allvaret. 

Har ju lovat er inblick i mina dagar och det skall jag fortsätta med, lovar dock inte uttala frekvensen i detta utan när det faller på och passar in i kalendern kommer inläggen. Inte som min andra Interaktiva anslagstavla som uppdateras en gg/dag sen den 1/1-2012. Efter onsdagens avtackning har det varit konferens med 16-kommuners nätverket i Knivsta utanför Uppsala under torsdag / fredag. 

Kommer inte kunna följa med ut på kvällens vandring vid Marieberg men under lördagen kommer jag ”skugga” fältarna. Lördag kväll och natt finns jag med dem under deras arbete. På så sätt får jag en något så när inblick i  det dagliga arbetet. En god start i ett mycket svårt aktuellt ämne men efter att ha lyssnat av motormänniskor i veckan ser jag ljust på framtiden. Samarbete mellan kommun, näringsliv och civila samhälle ser jag som framgångs receptet. Glöm därmed inte föräldrarnas / vårdnadshavarnas roll i detta också därmed utan att önska något  exakt antal deltagare inför kvällens upprop hoppas jag på en god uppslutning. 

Frågan är väckt av frustrerade  motorföreningar förra helgen och jag följer upp den för att få samverkan i detta och fånga upp ungdomarna från deras engagemang i motorintresset. 

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *