Energiutbyte

En gråblaskig tisdag i huvudstaden fylldes med energi och pepp såväl uppåt som nedåt inom vår decentraliserade organisation. Nya medlemmar och förtroendevalda den senaste tiden som inte hade besökt riksdagen eller vårt partikansli i gamla stan var med bjudna, totalt 15st var med på verksamhetsbesöket med guidning av lokalerna. 

Träff med Annika Quarlsson, Cs arbetsmarknadspolitiske talesperson, Annie Lööf partiordförande var inbokad liksom Banar och Abir från riks mångfaldsprojekt som fick möta vårt lokala arbete och utbyta idéer med varandra. Avslutade gjorde Karin Carlesten med våra internationella frågor. Nyss hemkommen från Washington och det amerikanska valet men även andra utbyten som partiet har över såväl Europa samt även Afrika. Dessa dagar behövs i det vardagliga arbetet att känna partiets arbete med genomdrivandet av våra frågor lokalt som i riket med en granskande opposition. 

Många glada sparkar i baken som nytillträtt kommunalråd och Örebros framgångsrika arbete följs av vännerna på riks. Tack Johan Fälldin för en bra planerad dag inklusive guidning med många möten och mycket skratt. 

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *