Mänskliga rättigheter 

I Örebro denna vecka har det arrangerats en MR-vecka. Kort och gott en vecka med extra fokus på mänskliga rättigheter. Det har varit föreläsningar, seminarium och många olika aktiviteter. 

Min del i detta var att tillsammans med en representant från Ung företagsamhet och en från Stadsmissionen vara jury på Grillskagymnasiet. Igår fredag så ängnade vi em till att lyssna till åtta olika finalister som presenterat en idé ”om ett mänskligare Örebro”. Det var med stor vånda och många om och men som tog oss fram till en slutlig vinnare. Kommer inte här presentera den utan det sköter skolan och jag hoppas media uppmärksammar dels vinnaren men även övriga finalister som alla och en var hade väldigt goda intentioner. Hänvisar alla frågor kring tävlingen till Grillskagymnasiet men tackar för inbjudan och en väldigt nyttig och lärorik em igår. 

I helgen tipsar jag er alla om ÖSK bandyns hemmapremiär imorgon söndag kl 14:00 mot Haparanda/Torneo. 

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *