God fortsättning 

Nyårslöften är inget direkt för mig då dessa brukar hållas under januari för att sen rinna ut i sanden. Nej då är jag mer för att fortsätta vara den person som jag är, det är så mycket enklare så. Träffade Landshövdingen Maria Larsson precis innan jul då jag var inbjuden över en timmes samtal om min nya funktion som kommunalråd för Centerpartiet i Örebro kommun. Dels fick Maria tredje och sista utgåvan av det Sverigeunika konceptet BygdeTv. Där visas landsbygden upp på ett positivt och engagerat sätt, så kommer jag fortsatt vara i min framtid funktion. Sprida de goda exemplen i vår vardag oavsett område för de finns och måste vägas upp som motpol till medias rapportering om allt elände som belyses. 

Kommer fortsättningsvis heller inte lova att denna interaktiva sida kommer uppdateras utifrån ett exakt antal uppdateringar men strävan är vidare 1-2gg i veckan så ni kan följa mitt vardagliga arbete. Detta skall varvas med verksamhetsbesök, ordinarie uppdrag i kommunfullmäktige, kommunstyrelse och social välfärd. Lägg därtill övriga grupperingar som jag som lokal partiföreträdare sitter med i så gäller det att få ihop dagarna på ett bra sätt. 

Sista kvartalet -16 utifrån att många var nyfikna på mig som nytt kommunalråd i kommunen gick till historien som mest utåtriktade hittills under mina totalt 14 år inom kommunpolitiken. Jag kommer fortsätta vara ute väldigt mycket men inte jaga kvantiteten utan mer kvaliteten i besöken. Jag lär mig mest genom att besöka verksamheter och branscher som är verksamma här och nu mitt i vardagen. Det kommer jag inte göra avkall på under 2017, mitt lyssnande ledarskap. Kombinerat med ett och annat träningspass för att den ”glade motionären” skall få lite luft och rensa skallen samt naturligtvis kryddas vardagen av all skön idrott som upplevs på plats på riktigt på diverse arenor. 

Med önskan om en god fortsättning till er alla och man kan bara göra sitt bästa i olika sammanhang. 

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *