Berätta vad vi gör

Med detta önskar jag er alla en trevlig helg. Dessa har ju avlöst ju varandra numera i strid ström men snart är vardagen åter här på riktigt och skolor mm igång på allvar. Igår t ex fick jag äran att i rollen som ordförande för kommunens lokala Brottsförebygganderåd tillsammans med Örebropolisen uppvakta en medborgare som visat stort civil kurage. Det finns goda exempel och dessa skall primernas. 

I övrigt måste vi förtroendevalda bli bättre på att berätta vad vi gör. Vi som parti gick vid mandatperiodens halvtid igenom allt vi gjort utifrån vårt handlingsprogram som vi presenterade vid valet 2014. Gissa om vi fått valuta för våra starka Centerfrågor i kommunen. Hur får kommunmedborgarna reda på det? 

Några är pålästa och följer våra frågor dagligdags, andra har ingen aning om det men vi försöker via flygblad, sociala medier och diverse hemsidor förmedla vårt goda arbete för att utveckla hela vår kommuns verksamhet. Centerpartiet är ett ansvarstagande parti med socialliberala mittenvärderingar och fler och fler medlemmar hittar oss ju tydligare vi blir i fråga efter fråga. 

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *