Motorburen ungdom

Igår lördag besökte jag och partivännen Annika Tholster ungdomarna vid Marieberg. Pratade med alla bilar som var parkerade på plats och som ville prata med oss. De flesta ville prata och hade goda synpunkter att skicka med oss. Det var totalt mitt fjärde besök i området sen jag blev lokal partiföreträdare men detta igår var en ren partiaktivitet där vi ville samla på oss mer information. Vi sitter på möten efter varandra och tror att vi vet vad andra vill, det allra bästa är ju att ta reda på detta genom att gråa dem som de mest berör. 

Märkligt när man är ute så mycket som man är och människor som man möter säger ”-Kul att du är ute ofta men, varför är inte alla ute lika mycket som du”? Ja det får ni fråga andra men jag upplever att de flesta förtroendevalda är ute en hel del men visst kan några absolut bli bättre på det. Jag är ute så mycket jag bara kan och det passar in i min möteskalender. Vissa dagar är mer möten än andra men visst så klart jag gör så gott jag kan. Sen tror jag tyvärr alltid att det är lätt att prata om andra som i ”nånannanismen”. Det finns ingen annan, det finns bara en själv att utgå i från och den senaste veckan hann jag med en hel del utåtriktat se nedan som ett axplock; 

Verksamhetsbesök på Rasmusbyn

Lunch med småföretagare och svenskt näringsliv. 

Träff med Länsstyrelsen och Landsbygdsnätverket 

Överraskade en småföretagande entreprenör med blommor vid sin nyöppnade restaurang. 

Uppsökande träff med bilburen ungdom

Imorgon börjar en ny vecka, nya tag och nya spännande möten med människor som har så mycket att berätta. 

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *